Bestellen
Bestellen gaat bij ons heel gemakkelijk: u kunt de artikelen die uw wilt aankopen gewoon via e-mail aan ons doorgeven. De actuele voorraad kan altijd iets afwijken van dat wat op de site vermeld staat, daarom zullen we u altijd een bevestiging sturen van uw bestelling met de daarop eventuele wijzigingen.

Voor uw bestellingen kunt u ons standaard e-mailadres gebruiken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In deze e-mail graag duidelijk aangeven welke artikelen u wilt bestellen met het gewenste aantal. Tevens graag in uw e-mail aangeven wat het adres is waar de zending heen gestuurd mag worden.
In de bevestigende e-mail zullen wij u ook aangeven hoe u de betaling kunt voldoen en wat de verwachte levertermijn is na ontvangst van uw betaling.

Verzendkosten
Voor verzenden binnen Nederland rekenen we in basis € 6,50. Uiteraard zullen we ons best doen uw kostbare spulletjes goed in te pakken.

Retouren

Bij retourzendingen en ruilen houden wij ons aan de nieuwe consumentenwet.
U kunt een aankoop binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling ongedaan maken. In dat geval dient u de artikelen in oorspronkelijke en onbeschadigde staat retour te zenden.
De kosten voor retourzending zijn voor de koper. U ontvangt na ontvangst van de retourzending binnen 7 dagen het aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten van aankoop) terug.

* Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Bromigro niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed.
* Artikelen worden alleen retour geaccepteerd als het in de originele staat en verpakking wordt teruggestuurd. Daarom adviseren wij u om te allen tijde de geleverde toebehoren te bewaren.

Indien producten beschadigd bij u aankomen, verzoeken wij u contact met ons op te nemen, zodat we een afspraak kunnen maken over het omruilen van het artikel of het terugbetalen van het betreffende bedrag wanneer gekozen is voor verzekerd verzenden. Extra verzendkosten zijn in dit geval voor rekening van Bromigro.
Indien u producten wilt ruilen, verzoeken wij u contact met ons op te nemen, zodat we een afspraak kunnen maken. De extra verzendkosten zijn voor rekening van de koper.

Retouradres:
Bromigro
Burgemeester van Roijenstraat oost 69
9602 CB  Hoogezand